Τουρισμός

Ο ελληνικός τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Περισσότεροι από 30 εκατομμύρια επισκέπτες αποφασίζουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, ενώ τα έσοδα αγγίζουν τα 15,6 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο (30,9% του ΑΕΠ). Ο τουριστικός κλάδος αποτελεί για τη χώρα μας και για τις ελληνικές επιχειρήσεις έναν πολύ σημαντικό οικονομικό παράγοντα.

Οι καλύψεις που προσφέρονται στον κλάδο του Τουρισμού απευθύνονται στους ιδιοκτήτες των μικρών και μεσαίων τουριστικών μονάδων (Ξενοδοχεία /Boutique Hotels/ Πανσιόν / Ξενώνες), που διαθέτουν άδεια λειτουργίας και ανάλογη άδεια από τον ΕΟΤ και στοχεύουν στο να επεκτείνουν τις καλύψεις που ήδη παρέχονται στον κλάδο των επιχειρήσεων.

Καλύψεις όπως η Αστική Ευθύνη για τη λειτουργία χώρων, τα ενιαία ασφάλιστρα για το κτίσμα ή/και το περιεχόμενο (σε καλύψεις με σεισμό ή χωρίς), η ασφαλιστική κάλυψη των κτιρίων και των εγκαταστάσεων σε αξία καινούργιου, καθώς και άλλες είναι μερικές από τις επιπλέον παροχές που έχουν ως στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τόσο του ξενοδοχείου όσο και του ξενοδόχου.